duminică, 25 martie 2012

Un slide cu imagini de la Campionatul National de pe 25.03.2012




În zilele de 3 şi 4 martie la Sala Polivalentă din Bucureşti s-a desfaşurat Campionatul Naţional de Kick-boxing, Muay-Thai. La acest campionat au participat peste 500 de sportivi din ţară.

Clubul Sportiv Ambiţia Mădălin a
paticipat cu un număr de 8 sportivi de la cele trei secţi - Ambiţia Lipăneşti, Ambiţia Ploieşti şi Ambiţia Băicoi. La această competiţie s-a remarcat sportivul Alexie Cătălin de la CS Ambiţia Lipăneşti care, deşi practică arte marţiale de contact de numai 5 luni s-a clasat pe poziţia a III-a a podiumului naţional la disciplina kick-box. Campionatul s-a bucurat de prezenţa numelor grele din K1: Frattii Stoica, Benjamin Adegbuy, Pitbulul Atodiresei.
Competiţia a fost strict supravegheată de către Autoritatea Naţională de Tineret şi Sport.
Pe tot parcursul competiţiei a fost prezent fostul mare campion de muay-thai, kick-box şi K1, în prezent preşedintele departamentului All Styles, CIPRIAN SORA.

2 comentarii:

  1. Felicitari,mult succes in continuare si sa reprezinti cat mai departe localitatea LIPANESTI SI ROMANIA,pentru ca la CS AMBITIA este o adevarata scoala de campioni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt mandru de mine si de sora mea Alexie Andrada care la doar 5 luni de antrenament am reusit sa avem titlul de Campioni Nationali\!!Bafta tuturor celor care nu se bat cu mine!!!Good Lock!

    RăspundețiȘtergere