luni, 26 aprilie 2010

Reportaj Valea Prahovei TV

Ii vedeti pe jandarmi zi de zi pe strada si va ganditi ca ei sunt pusi acolo numai sa va apere. In realitate, acestia fac mult ma mult de atat. La Baicoi, exista de ceva timp un parteneriat intre jandarmerie si clubul copiilor, in sensul ca elevii inscrisi aici se antreneaza gratuit cu un jandarm pentru a deveni mari karateka. Jandarmul Madalin Tanase este foarte mandru de cei 70 de invatacei pentru ca acestia participa cu rezultate bune la competitii sportive nationale. Micutii au varste cuprinse intre 4 si 13 ani, dar au adunat multe medalii si cupe. Madalin este foarte atasat de copii, pentru ca se vad de cate 4 ori pe saptamana la antrenament, dar si pentru ca fiecare elev are o poveste de viata pe care antrenorul o cunoaste. Mădălin Tănase are doar 32 de ani si nu are inca copii, dar isi doreste. Se vede asta din marea grija cu care ii inconjoara pe micutii de la Baicoi. Le cumpara bomboane ca sa-i stimuleze, dar tot el ii cearta cu blandete de parinte atunci cand vede ca nu sunt pusi pe munca. Elevii il rasplatesc cu premiile obtinute de ei. Astazi, chiar unul dintre ei va participa la competitia natională de skandenberg, de unde speră să se întoarcă cu o medalie.



sursa http://www.valeaprahovei.tv/antrenati-pentru-viata/

4 comentarii:

  1. Un "tata" adevarat pentru noi ,toti elevii dansului.Nu putem spune nimic domnule Antrenor... decat ca ne plecam capul in fata dumneavostra si va multumim din suflet pentru ceea ce a-ti facut si faceti in continuare pentru noi toti.A-ti reusit sa faceti "o adevarata cavalerie" a clubului Ambitia Madalin care speram ca in putin timp sa devina academie de lupte.Un om adevarat ce simte si traieste sportul cu adevarat instruindu-ne pe noi,elevii dansului.Va multumesc atat eu cat si colegii mei pentru ceea ce sunteti Domnule Antrenor ...si va rugam sa nu lasati garda jos niciodata in fata nimanui,nu o sa va dezamagim si mergem inainte cu fruntea sus,nefiindu-ne teama de nimeni ,si usor usor vom ajunge asa cum dumneavoastra ne-ati instruit si va doriti pentru noi.VA MULTUMIM

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes in continuare , elevilor si dumneavoastra! Speram ca in scurt timp orasul Baicoi si nu numai sa se mandreasca cu d-voastra si sa intleaga faptele pe care doriti sa le comiteti cu acesti elevi. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Antrenor, sicncer nu mai am cuvinte si eu doresc sa le las deoparte .De acum doresc ca prin fapte sa va arat recunostinta si ce simt intradevar .Oricum sprijinul si familia eu le gasesc intotdeauna la sala. Va multumesc enorm Sper sa nu mai va dezamagesc. (Ghinescu A.)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt constienta de ce fac si nu vreau va dezamagec niciodata va multumesc enorm pentru ce ati facut in primul rand pentru mine si in al doilea rand pentru colegii mei jos palaria .os!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere