miercuri, 13 aprilie 2011

S-au întors victorioşi



Sunt micuţi, dar medaliile pe care le poartă cu mândrie la gât sunt foarte valoroase. Este vorba despre copiii antrenaţi de jandarmul Mădălin Tănase în cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul de Jandarmi Prahova şi Clubul Copiilor Băicoi. După ce au făcut o figură frumoasă la campionatul internaţional de unifight din Rusia, acum s-au întors victorioşi şi de la Campionatul Naţional de kickboxing de la Bucureşti. Mădălin a dus acolo 14 sportivi, dintre care doi au luat medalii de aur, cinci argint şi încă cinci bronz. Cei mai vechi la club îşi aduc aminte de furcile caudine de care au trecut în Rusia. Antrenorul copiilor este un jandarm cu suflet mare, care în timpul său liber preferă să stea cu micuţii la sală şi să-I înveţe să trăiască sănătos-făcând mişcare şi ferindu-se de necazurile pe care ţi le oferă o viaţă dezordonată. Mădălin luptă împotriva violenţei prin atragerea copiilor într-un sport mai dur, dar cu ajutorul căruia aceştia se pot elibera de energia de prisos.



Articol Valea Prahovei Tv.

2 comentarii:

  1. Sunt baicoian si vreau sa sprijin aceasta activitate. Daca doriti un site de prezentare cu un design unic pentru Ambitia Madalin sunt onorat sa o fac gratis. Trebuie doar sa achizitionati domeniul unde va veni urcat siteul ex: www.ambitia madalin.ro contact email: ursachicatalin17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandru Maracineanu1 iunie 2011 la 19:34

    Sincere felicitari! Sunt placut impresionat si sper sa fiti ajutat si de autoritatile locale si de oricine poate si doreste sa va ajute in demersul dumneavoastra. Incep sa cred ca lucrurile se pot schimba la noi in oras, la fel si viata celor care au nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere